HEDEF 7'DE 7

HEDEF 7

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, kalan 7 haftada alınabilecek en fazla puanı alıp Play-Off'lara iyi bir yerde başlamak istediklerini belirtti.

İnegölspor Basın Sözcüsü Emrah Erim, Hatayspor maçı öncesinde dün kulüp tesislerinde açıklamalarda bulundu.

ARTIK BİRLİK BERABERLİK ZAMANI

Erim açıklamasında şu sözlere yer verdi. “27 haftayı geride bıraktık. Bu hafta sahamızda Hatay’la önemli bir maç oynayacağız. Sıralamadaki yer için bu maç çok önem arz ediyor. O yüzden hafta başından beri maçımızın Cuma gününde olmasından dolayı dinlenme süresi de oldu. Takımımız gerekli hazırlıkları yaptı. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle de Hatay maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. 7 haftamız kaldı. Geçen açıklamamızda da söyledik; artık birlik, beraberlik zamanı. Bu 7 haftada alabileceğimiz en fazla puanı alıp, ligi iyi bir yerde bitirmek, olursa üst lig, olmazsa Play-Off’la iyi bir yerde başlamak istiyoruz. Bu yüzden de basınımızdan da her zaman destek görüyoruz. Taraftarlarımızın da bizimle olduğunu da inanıyoruz. Pazar günü statta sonuç ne olursa olsun maç boyunca taraftarlardan destek bekliyoruz. Bir üst lige çıkacaksak, başarılı olacaksak hep beraber olacağız. Kimsenin tek başına başarılı olma şansı yoktur. Camialar başarıya yönetimle, teknik heyetle, futbolcuyla, taraftarla, basınla, halkla beraber gider. O yüzden herkesin desteğini bekliyoruz. Herkesten saygı bekliyoruz. Herkesin takımın arkasında olmasını istiyoruz” dedi.

CEZA VE SAKATLIKLARI BAHANE ETMEDİK

Semih’in cezalı olduğunu belirten Erim, “Emrah zaten sezonu kapattı. Muhtemelen Muharrem de bu hafta olmayacak. Çift kalede hocamız deneyecek ama muhtemelen yok. Artık alıştık. Sakatlıkları, kart cezasını hiçbir zaman bahane etmedik. Başarısızlıkta bunları önümüze bir sebep olarak koymadık. Takımsak, 18-20 kişiysek elbet bunların içinden 11 çıkacak. Bu 11 ile başarılı olmak zorundayız. O yüzden bunlar bizim bahanemiz olamaz. Ama olmasaydı daha iyiydi. Şartlar ne olursa olsun kazanmak için çıkacağımız bir maç. Bu yüzden herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00